Τεράστιο διπλό της Λουγκάνο στη Μπεσίκτας (2-3), έριξε στο καναβάτσο τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ η Μπαλκάνι (2-0)

Τεράστιο διπλό της Λουγκάνο στη Μπεσίκτας (2-3), έριξε στο καναβάτσο τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ η Μπαλκάνι (2-0)

Η Λουγκάνο ήταν αυτή που έκανε την μεγάλη έκπληξη απέναντι στη Μπεσίκτας με διπλό στη Τουρκία (2-3), εκπλήξεις από Μπαλκάνι και Κλάκσβικ.

Δεν είχε πολλά γκολ, αλλά τουλάχιστον είχε μεγάλες «μάχες» κι εκπλήξεις το πρώτο «πιάτο» της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conferennce League, με την Σλόβαν Μπρατισλάβας να γίνεται η δεύτερη ομάδα (μετά την Βικτόρια Πλζεν) που «ζευγάρωσε» τις νίκες της, την ώρα που η Μπαλκάνι από το Κόσοβο έκανε το μεγάλο «μπαμ» νικώντας με 2-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Γκέλα» και για τη Λιλ, η οποία έμεινε στο «λευκό» 0-0 στα Νησιά Φερόε απέναντι στην Κλάκσβικ, ενώ η Λουγκάνο κατάφερε με τρία «χτυπήματα» στο τελευταίο δεκάλεπτο να μετατρέψει το εις βάρος της 2-0 της Μπεσίκτας σε 2-3, φεύγοντας με το διπλό από την Κωνσταντινούπολη!

Διαβάστε επίσης: Σπουδαίος Άρης Λεμεσού, 2-1 τη Ρέιντζερς, διπλό κορυφής για την Αταλάντα στη Πορτογαλία (1-2)

Στο «Stadion Stožice» της Λιουμπλιάνας, η Σλόβαν Μπρατισλάβας κέρδισε δύο πέναλτι, ευστόχησε στο ένα (άστοχος ο Βάις στο 28′, εύστοχος ο Κάβριτς στο 55′) και κράτησε με σχετική ευκολία το προβάδισμά της ως το φινάλε, που της δίνει για την ώρα την πρωτιά στον 1ο όμιλο, μετά το 0-0 της Λιλ στα Νησιά Φερόε με την τρομερή Κλάκσβικ.

Το ματς της ημέρας, ωστόσο, έγινε στο «Tupras Stadium» της Κωνσταντινούπολης, όπου η Μπεσίκτας πίστεψε ότι… καθάρισε το ματς με την Λουγκάνο, με τα δύο γκολ του Αμπουμπακάρ (38′, 52′), όμως οι Ελβετοί έκαναν μία απίστευτη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Και με τα γκολ των Αλισεντά (81′), Βλάντι (86′) και το αυτογκόλ του Μπαγί (90′) έφεραν τα… πάνω-κάτω και πήραν «κεφάλι» στη μάχη της πρόκρισης.

Ιστορική νίκη και για την εξαιρετική Μπαλκάνι, που επικράτησε με 2-0 του… φαντάσματος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (οι Κριέζιου και Χαμίντι τα γκολ των Κοσοβάρων) και δείχνει πλέον ικανή για την απόλυτη υπέρβαση στον 3ο όμιλο., εκεί οπού νωρίτερα η Βικτόρια Πλζεν είχε περάσει από την Αστάνα, με ανατροπή (Τόμασον 51′ – Τσόρι 54′, Κόπιτς 56′).

Διπλά με 0-1 για τη Μπριζ μέσα στην Μπόντο Γκλιμτ με τον Βανάκεν και για την Ζόρια μέσα στην Μπρέινταμπλικ με τον Γκόρμπαχ.

Η Γάνδη με δύο γκολ του Τισουντάλι κέρδισε με 2-0 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ