Σπουδαίος Άρης Λεμεσού, 2-1 τη Ρέιντζερς, διπλό κορυφής για την Αταλάντα στη Πορτογαλία (1-2)

Σπουδαίος Άρης Λεμεσού, 2-1 τη Ρέιντζερς, διπλό κορυφής για την Αταλάντα στη Πορτογαλία (1-2)

Ο Άρης Λεμεσού πήρε σπουδαία νίκη με τη Ρέιντζερς και μαζί με τη νίκη της Μπέτις έφερε σε ισορροπία τον τρίτο όμιλο. Μεγάλο διπλό για την Αταλάντα επί της Σπόρτινγκ.

Γκολ και θέαμα στην πρώτη παρτίδα των αποψινών παιχνιδιών για το Europa League, με τον Άρη Λεμεσού και την Αταλάντα να πετυχαίνουν τις μεγαλύτερες νίκες και την Μπέτις να κάνει ανατροπή κόντρα στην Σπάρτα Πράγας.

Οι Κύπριοι υποδέχθηκαν τη Ρέιντζερς και με τον Μουκέτου Μουσούντα άνοιξε το σκορ στο 9′. Στο 21′ ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ γκολ του Ντέσερς. Ο Μπαμπίκα στο 59′ έκανε το 2-0 και εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό τους 3 πόντους για τον Άρη. Ο Σίμα στο 70′ μείωσε σε 2-1 χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Διπλό κορυφής για τη Γουέστ Χαμ επί της Φράιμπουργκ (1-2) – Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προερχόταν από εντός έδρας αήττητο σερί 7 αγώνων στο Europa League (4-3-0) και με «διπλό» στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου επί της Στουρμ Γκρατς, ωστόσο, απόψε γνώρισε την πρώτη ήττα στο «σπίτι» της από την Αταλάντα με 2-1, με τον Σκαλβίνι και τον Ρουγκέρι να της δίνουν προβάδισμα και τον Γκιόκερες να μειώνει για τους Πορτογάλους.

Μετά το 2-0 επί της Ρακόβ στο Μπέργκαμο, η ομάδα του Γκασπερίνι έκανε το 2 στα 2 στο ξεκίνημα των ομίλων και με 6 βαθμούς προβάλλει πλέον ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παράλληλα, οι «μπεργκαμάσκι» βελτίωσαν το αήττητο ρεκόρ τους στη διοργάνωση σε 8 παιχνίδια (6-2-0).

Η Μπέτις επικράτησε με 2-1 της Σπάρτα Πράγας, με τους Τσέχους να ανοίγουν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Βιρμάνσεβιτς και τον Ντιαό να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 9′. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Ίσκο στο 79′.

Στον 3ο όμιλο, τέσσερις ομάδες μετρούν από μία νίκη μετά από δύο αγωνιστικές και υπάρχει απόλυτη ισορροπία.

Διπλό πέτυχε και η Στουρμ Γκρατς στην έδρα της Ρακόβ με χρυσό σκόρερ τον Μπόβινγκ στο 24′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ