Παρελθόν από τη Μπεσίκτας ο Γκιουνές (pic)

Παρελθόν από τη Μπεσίκτας ο Γκιουνές (pic)

Ο Σενιόλ Γκιουνές ήταν αυτός που «πλήρωσε» την ήττα με ανατροπή από τη Λουγκάνο για το Conference League, με τον Τούρκο τεχνικό να αποχωρεί από τη Μπεσίκτας.

Η Μπεσίκτας γνώρισε τεράστιο «κάζο» χθες για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Conference League, καθώς η Λουγκάνο πραγματοποίησε τεράστια ανατροπή μέσα στην Κωνσταντινούπολη (από 2-0, σε 2-3) και αυτός που την «πλήρωσε» ήταν ο Σενιόλ Γκιουνές.

Ο Αμπουμπακάρ έβαλε μπροστά την τουρκική ομάδα, με δύο γκολ στο 38′ και το 52′, όμως ένα επικό τελευταίο δεκάλεπτο της ελβετικής ομάδας με τα γκολ των Αλισεντά  στο 81′, του Βλάντι στο 86′ και το αυτογκόλ του Μπαγί στο 90′ χάρισαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι τέσσερις βαθμοί που έγιναν ένας, το 4-4-2 και ο Ποντένσε (vids, pic)

Η διοίκηση της Μπεσίκτας πήρε την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία της με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Τουρκίας, ο οποίος καθόταν στον πάγκο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης από τον Οκτώβριο του 2022.

Η ανακοίνωση για την παραίτησης του Γκιουνές, βγήκε σήμερα το πρωί στα social media της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε τον Σενιόλ Γκιουνές για τις προσπάθειές του.

Ο τεχνικός μας, δήλωσε στον πρόεδρό μας Αχμέντ Νουρ Σεβί, με τον οποίο συναντήθηκε μετά τον αγώνα στο Λουγκάνο, ότι απαιτείται αλλαγή για το συμφέρον της Μπεσίκτας και ότι θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να ληφθεί για να ανοίξει ο δρόμος για τον σύλλογο και την ομάδα μας, παραιτήθηκε από σήμερα από τη θέση του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σενιόλ Γκιουνές για την προσφορά του στον σύλλογό μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ