Η ομιλία του Βιεϊρίνια πριν τη μεγάλη νίκη επί της Άιντραχτ: «Παίζουμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και δίνουμε τα πάντα» (vid)

Η ομιλία του Βιεϊρίνια πριν τη μεγάλη νίκη επί της Άιντραχτ: «Παίζουμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και δίνουμε τα πάντα» (vid)

Το βίντεο του ΠΑΟΚ από την αρχηγική ομιλία του Αντελίνο Βιεϊρίνια πριν τη σέντρα του ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Conference League και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Μία νίκη στην οποία σημαντικό μερίδιο είχε και ο αρχηγός, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος «ντόπαρε» τους συμπαίκτες του πριν τη σέντρα, με την επίσημη σελίδα της ομάδας στα social media να δημοσιοποιεί το βίντεο με την εμψυχωτική ομιλία του.

Διαβάστε επίσης: Η UEFA εκθέτει τον Μπενουά Μπαστιάν για την ανύπαρκτη κόκκινη στον Ντόι (vids+pic)

Όσα είπε ο Βιεϊρίνια:

«Πάρτε την μπάλα μαζί σας παιδιά, παλεύουμε όλοι μαζί! Κάνουμε ένα λάθος; Παλεύουμε ξανά! Δεν κάνουμε κάτι άλλο. Παίζουμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και δίνουμε τα πάντα. Και αυτό είναι αρκετό για να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο με το κεφάλι ψηλά, αν το κάνουμε αυτό θα φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ