Προπονητής Αμπερντίν: «Πιθανό να κάνω μια κλήση στον κόουτς της Χαρτς για τον ΠΑΟΚ»

Προπονητής Αμπερντίν: «Πιθανό να κάνω μια κλήση στον κόουτς της Χαρτς για τον ΠΑΟΚ»

Σε δηλώσεις του εν όψει του αγώνα της Αμπερντίν με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής των Σκωτσέζων αποκάλυψε πως σκοπεύει να πάρει την βοήθεια της Χαρτς για να αντιμετωπίσει τον «δικέφαλο του βορρά».

Η Αμπερντίν κινείται σε ρυθμούς… Ευρώπης και συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (26/10) στην Σκωτία.

Ο προπονητής της ομάδας, Μπάρι Ρόμπσον, αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως δεν αποκλείεται να καλέσει τον κόουτς της Χαρτς για να συλλέξει πληροφορίες για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλαφούζος στο «Sky Sports» για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Να υπενθυμίσουμε πως η Χαρτς είχε τεθεί αντιμέτωπη με τον «δικέφαλο του βορρά» στα πλέι-οφ του Europa Conference League και αποκλείστηκε με δύο ήττες και συνολικό σκορ 6-1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόμπσον:

«Πιθανόν θα κάνω μία κλήση στον «Νέιζι» (σ.σ. Νέισμιθ, προπονητής Χαρτς). Έχουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, την Κυριακή παίζουμε εκτός έδρας με την Κιλμάρνοκ, ξανά εκτός με την Μάδεργουελ την Τετάρτη και μετά παίζουμε μακριά από την έδρα μας στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Είναι μία περίοδος πρόκλησης για εμάς, αλλά όταν θες να είσαι σε αυτό το επίπεδο και θες να παίζεις ημιτελικά και σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αυτό συμβαίνει. Βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο και οι παίκτες το λατρεύουν. Είναι δύσκολο; Φυσικά, αλλά τόσο οι οπαδοί, όσο και εμείς το γνωρίζουμε. Χρειάζεται απλά να προσπαθήσουμε.

Έχουμε δει μερικά ματς live και έχω στα χέρια μου άλλες δύο live αναφορές. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ. Σε ό,τι αφορά στις επιλογές μου, μαζί με το τιμ μου θα μετρήσω κάθε λεπτομέρεια και θα κρίνω ποιοι είναι καλύτερο να αγωνιστούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ