Κουλιεράκης: «Προσπαθούμε να εξηγήσουμε την κατάσταση στους ξένους»

Κουλιεράκης: «Προσπαθούμε να εξηγήσουμε την κατάσταση στους ξένους»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με την Ελσίνκι.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με την Ελσίνκι για την τελευταία αγωνιστική του Conference League.

Ο Έλληνας αμυντικός στάθηκε στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες στη χώρα μας και πως προσπαθούν να τα εξηγήσουν στους ξένους παίκτες, αλλά και στο κίνητρο του Δικεφάλου του Βορρά στην αυριανή (14/12) αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κίνητρο του ΠΑΟΚ και τη φόρμα του: «Δουλεύουμε όλοι μαζί καθημερινά σαν ομάδα. Είμαστε καλά οργανωμένοι και έχουμε καλό κλίμα. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε χωρίς ήττα, καθώς έχουμε κι ένα ρεκόρ, που αν κερδίσουμε και πάρουμε τους 3 πόντους, θα είμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα που θα φτάσει τους 16 βαθμούς στην Ευρώπη. Είναι μεγάλο το κίνητρο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ξέχασα να το αναφέρω, είναι κίνητρο κι ότι θα βρεθεί ο κόσμος για τελευταία φορά. Θα κάνουν μετά πολύ καιρό να έρθουν ξανά. Με τον δικό τους τρόπο θα είναι δίπλα μας. Θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πώς την αντιμετωπίζουν οι ξένοι: «Εμείς τα καταλαβαίνουμε όλα. Υπάρχουν ερωτήσεις από τους ξένους κι εμείς, προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε. Καλώς ή κακώς, πάρθηκε μία απόφαση. Πρέπει να τη σεβαστούμε κι από εκεί και πέρα, δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε πέρα από το να παίξουμε και να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία».

Για τους δικούς του στόχους: «Θέλω να είμαι υγιής και σίγουρα, δεν μπορώ να τα καταφέρω αν δεν έχω και την στήριξη όλου του οργανισμού του ΠΑΟΚ. Έχω στόχους και θέλω να πετύχω πολλά πράγματα».

Για τη σημασία της πρόκρισης που πέτυχε ο ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε περάσει απευθείας στους “16”. Είναι σημαντικό αβαντάζ, το ότι δε θα έχουμε παιχνίδια στην Ευρώπη για ένα μήνα και θα κάνουμε focus στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του, έχει ισχυρή προσωπικότητα, έχει εμπειρία και μας έχει βοηθήσει κι εμάς τους νέους πάρα πολύ. Συνεχίζουμε όλοι μαζί. Κάθε παίκτης μπαίνει με θέληση και ενέργεια, για να βοηθήσει την ομάδα, όταν παίζει. Η ομάδα είναι όπως πρέπει και νομίζω ότι όλο αυτό είναι πολύ καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ