Λουτσέσκου: «Έχουμε ένα υπέροχο ταξίδι έως τώρα – Κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες να μπούμε σε όμιλο και εμείς πάμε στους ’16’»

Λουτσέσκου: «Έχουμε ένα υπέροχο ταξίδι έως τώρα – Κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες να μπούμε σε όμιλο και εμείς πάμε στους ’16’»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από τους παίκτες του και την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

O ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά στο τέλος κατάφερε να επικρατήσει με 4-2 της Ελσίνκι στην Τούμπα τερματίζοντας οριστικά στην πρώτη θέση του ομίλου του.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου… γλίτωσε ένα γύρο και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στη φάση των «16» του Europa Conference League την Δευτέρα (18/12). Ο Ρουμάνος τεχνικός στις δηλώσεις που παραχώρησε στο τέλος του ματς αναφέρθηκε στην ικανοποίηση που νιώθει για τους παίκτες του αλλά και το γεγονός πως κανείς δεν πίστευε ότι θα πέρναγαν στους ομίλους.

Διαβάστε επίσης: Η Αμπερντίν επικράτησε με 2-0 της Άιντραχτ – Αυτή είναι η τελική βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά είπε: «Είναι η πιο σημαντική στιγμή να κερδίζεις και να το απολαμβάνεις με τον κόσμο, να τους κάνεις χαρούμενους. Ξέρουμε αν θα είμαστε σε δύο μήνες θα είμαστε ζωντανοί; Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι.

Έχουμε ένα υπέροχο ταξίδι έως τώρα, αλλά τώρα αυτό που κοιτάμε είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε τα αποτελέσματα αυτά στην Ευρώπη, που εκπροσωπούμε την Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο. Κανένας δεν μας έδινε πιθανότητα να μπούμε στον όμιλο και εμείς πάμε στους 16 και παίζουμε ξανά στην Ευρώπη τον Μάρτιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ