Κωνσταντέλιας: «Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος του Conference»

Κωνσταντέλιας: «Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος του Conference»

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στην χθεσινοβραδινή νίκη επί της Ελσίνκι (4-2) για την 6η αγωνιστική του Europa Conference League, με την οποία οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο θεσμό.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο PAOK TV, μετά την νίκη επί της φιλανδικής ομάδας και τόνισε ότι όλοι στην ομάδα έχουν στα μυαλό τους σε μία ευρωπαϊκή διάκριση και θα ήθελαν να πάνε μέχρι το τέλος του Conference.

Διαβάστε επίσης: Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός: Τέρμα το απυρόβλητο σε Γιοβάνοβιτς- Σκληρή κριτική σε Αλαφούζο – Χαμός στα social media

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 20χρονος άσος του ΠΑΟΚ:

Για το πόσο απόλαυσε τα μέχρι στιγμής 12 παιχνίδια στη διοργάνωση: «Πολύ! Μ’ άρεσε πάρα πολύ και θα συνεχίσουμε έτσι (σ.σ. γέλια)».

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση στους «16»: «Παίρνουμε αυτοπεποίθηση, αυτή που χρειαζόμαστε και συνεχίζουμε στους 16 τώρα και θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος, όσο αντέξουμε».

Για το πώς περιμένουν τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα: «Όλοι οι παίκτες έχουμε αυτοπεποίθηση και σκοράρουν και πολλοί διαφορετικοί παίκτες, οπότε είμαστε πολύ καλά».

Για την παρέα με τον Τάισον: «Υπάρχει μεγάλη αγάπη. Του έχω μεγάλη αγάπη και το διασκεδάζω όταν παίζω μαζί του και παίρνω και από αυτόν πολλά πράγματα. Εχει ζήσει πάρα πολλά κι αυτός στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε τόσο καλά λόγω γλώσσας, αλλά… επικοινωνούμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ