Ρίτσαρντς: «Ευτυχισμένος που επέστρεψα και φόρεσα αυτή τη φανέλα» (vid)

Ρίτσαρντς: «Ευτυχισμένος που επέστρεψα και φόρεσα αυτή τη φανέλα» (vid)

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς κατέγραψε την πρώτη του «ερυθρόλευκη» συμμετοχή με την πρώτη ομάδα κόντρα στη Μπάτσκα Τόπολα, με τον Άγγλο αμυντικό να στέκεται στις δηλώσεις του στην επιστροφή του στα γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στη χθεσινή νίκη απέναντι στη Μπάτσκα Τόπολα για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Άγγλος αμυντικός μετά τη λήξη του ματς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV, όπου αναφέρθηκε στην επιστροφή του, στους πρώτους μήνες του στην Ελλάδα αλλά και τη χαρά που νιώθε που αγωνίστηκε με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Διαβάστε επίσης: Ο…χαλαρός Φορτούνης με τα 20 γκολ/ασίστ, τα 1/73 και ο Καρβαλιάλ, που κατάλαβε…

Τα συναισθήματά του για την επανεμφάνισή του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μετά από τόσο καιρό βρέθηκα ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Πολλές φορές δεν ξέρεις πόσο πολύ αγαπάς κάτι, μέχρι να το στερηθείς. Αυτό νιώθω τώρα. Δεν ήξερα πόσο καιρό θα ήθελα να για να ξαναγυρίσω. Πραγματικά είναι κάποια συναισθήματα που δεν μπορώ να περιγράψω αυτή τη στιγμή».

Για το πως αντιμετώπισε τις στιγμές που βρέθηκε μακριά από το γήπεδο: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο διάστημα γιατί πέρασα από τρία χειρουργεία και ήταν πολύ δύσκολο. Κάθε φορά που τελείωνε ένα χειρουργείο και κατάφερνα να βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση, ερχόταν η δεύτερη και αναγκάστηκα να περάσω από αυτή τη διαδικασία πολλές φορές. Χρειάστηκε να ήμουν πολύ δυνατός ψυχικά και να περάσω μερικές στιγμές μόνος και αβοήθητος.

Ευτυχώς ήμουν δυνατός και κατάφερα να ανταπεξέλθω στις δύσκολες συναισθηματικές στιγμές. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαίρομαι που έχω ξανά την ευκαιρία να είμαι γερός, υγιής και μετά από αυτή τη πολύ μεγάλη δοκιμασία να ξαναβρεθώ στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις σκέψεις του για τον Ολυμπιακό και τους πρώτους μήνες στην Ελλάδα έστω κι αν για πολύ καιρό δεν είχε αγωνιστεί: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, όλοι μου φέρθηκαν καλά και με βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που είναι πάρα πολύ καλή μαζί μου.

Είμαι πολύ ευγνώμων και ευτυχισμένος που όλα έχουν πάει όλα καλά έως τώρα. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα, να παίξω με αυτή τη φανέλα φορώντας αυτό το σήμα και ελπίζω να γίνει για ακόμη πιο πολλές φορές ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ