Μπαρνάμπας Βάργκα: Ο σέντερ φορ των 800.000 ευρώ με τα 22 γκολ σε 24 ματς, απειλεί τον Ολυμπιακό (vid)

Μπαρνάμπας Βάργκα: Ο σέντερ φορ των 800.000 ευρώ με τα 22 γκολ σε 24 ματς, απειλεί τον Ολυμπιακό (vid)

Η Φερεντσβάρος έρχεται στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ του Europa Conference League, με τον «καυτό» Μπαρνάμπας Βάργκα να αποτελεί τον Νο1 κίνδυνο για την άμυνα των Ερυθρόλευκων

Η ώρα των ευρωπαϊκών αγώνων του Ολυμπιακού έφτασε. Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Πέμπτη (15/2,19:45) την ουγγρική Φερεντσβάρος για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Οι πρωταθλητές Ουγγαρίας έρχονται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Ελλάδα, αφού νίκησαν την Ντέμπρετσεν (1-2) για το εγχώριο πρωτάθλημα κάνοντας μάλιστα την ανατροπή, χάρις στο γκολ του Μπαρνάμπας Βάργκα. Ο Ούγγρος επιθετικός αποτελεί τον αρχισκόρερ της ομάδας του Ντέγιαν Στάνκοβιτς και το κατορθώματά του τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν ότι είναι ένας δεινός εκτελεστής.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Καρνέση: Αυτή ήταν η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής που δολοφόνησε ο Αιγύπτιος – Ποιοι ήταν οι άλλοι 2 νεκροί;

Ο 29χρονος δεξιοπόδαρος «killer» αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την άμυνα του Ολυμπιακού κι έρχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» με κεκτημένη ταχύτητα αφού στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις για τ0 2024 έχει 5 γκολ και μία ασίστ. Μάλιστα, στην νίκη επί της ΜΤΚ σημείωσε 4 γκολ, τρία από αυτά σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

Η Φερεντσβάρος απέκτησε τον Βάργκα το περασμένο καλοκαίρι από την Πάκσι για 800 χιλιάδες ευρώ, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος την σεζόν 2022/2023 με 26 γκολ. Οι αριθμοί του είναι το ίδιο εντυπωσιακοί και φέτος αφού σε σύνολο 24 αγώνων έχει πετύχει 22 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ.

Το 2023 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ονειρικό για τον ίδιο αφού όχι μόνο κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της χώρας (7 συμμετοχές, 4γκολ), αλλά τερμάτισε 9ος σκόρερ παγκοσμίως σκοράροντας συνολικά 39 φορές για την Πάκσι, την Φερεντσβάρος και την Ουγγαρία. Εντυπωσιακό επίτευγμα αν αναλογιστούμε ότι πάνω από τον Βάργκα στην σχετική λίστα, βρίσκονται παίκτες όπως ο Χάαλαντ, ο Εμπαπέ, ο Λουκάκου και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Βάργκα μπορεί να μην έχει αγωνιστεί σε κάποιο από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ωστόσο, η πορεία του στην Αυστρία και την Ουγγαρία έχει δείξει ότι αποτελεί έναν πολύ καλό εκτελεστή. Αρκεί να σκεφτούμε ότι τα 4 τελευταία χρόνια στο ουγγρικό πρωτάθλημα έχει σκοράρει συνολικά 54 φορές με τις φανέλες των Γκιρμότ, Πάκσι και Φερεντσβάρος.

Αναμφίβολα, ο Ούγγρος επιθετικός αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για τον Ολυμπιακό, αφού είναι ο πρώτος σκόρερ της Φερεντσβάρος με 22 γκολ, δηλαδή τα διπλάσια από τον δεύτερο Ανταμά Τραορέ που έχει 11.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μπερνάμπας Βάργκα την φετινή σεζόν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ