Μαρία Καρνέση: Αυτή ήταν η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής που δολοφόνησε ο Αιγύπτιος – Ποιοι ήταν οι άλλοι 2 νεκροί;

Μαρία Καρνέση: Αυτή ήταν η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής που δολοφόνησε ο Αιγύπτιος – Ποιοι ήταν οι άλλοι 2 νεκροί;

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το μακελειό της Γλυφάδας

Το πρωί της Δευτέρας (12/2) σημειώθηκε μια ανείπωτη τραγωδία στη ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers στη Γλυφάδα. Ένας πρώην εργαζόμενος, ηλικίας 70 ετών, εισέβαλε στο κτίριο και προκάλεσε τον θάνατο τριών ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν οι Ηλίας Κουκουλάρης (καπετάνιος), Μαρία Καρνέση (ιδιοκτήτρια της εταιρείας) και Αντώνης Βλασσάκης (γαμπρός Καρνέση).

Διαβάστε επίσης: Παπανικολάου: «Οι εικόνες που θα μείνουν μετά το τουρνουά εύχομαι να είναι μόνο όμορφες»

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 10 και τέταρτο το πρωί. Ο δράστης βρήκε ένα κενό ασφαλείας στο υπόγειο, μπήκε με ένα σάκο όπου είχε κοντόκανη καραμπίνα και ένα περίστροφο και ανέβηκε στους ορόφους. Οι μαρτυρίες λένε ότι φώναζε «πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω εργαζόμενους».

Μαρία Καρνέση: Αυτή ήταν η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής που δολοφόνησε ο Αιγύπτιος - Ποιοι ήταν οι άλλοι 2 νεκροί;

Ο δράστης, τον οποίον φώναζαν Αρη και ήταν εργαζόμενος επί χρόνια στη ναυτιλιακή, συνάντησε αρχικά τον Αντώνη Βλασάκη, γαμπρό του εφοπλιστή Καρνέση, και τον σκότωσε επί τόπου. Στη συνέχεια ένας υπάλληλος, ο Ηλίας Κουκουλάρης προσπάθησε να του πάρει την καραμπίνα, το κατάφερε αλλά αυτός τον πυροβόλησε με όπλο και τον σκότωσε.

Ο Αιγύπτιος πήγε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση, έσπασε την πόρτα, την πυροβόλησε στο χέρι και στη συνέχεια την εκτέλεσε με πυροβολισμό στο κεφάλι. Η έτερη αδερφή του εφοπλιστή, Δέσποινα Καρνέση, βρισκόταν στον πάνω όροφο και ο δράστης δεν την βρήκε, όπως αναφέρει το mononews.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης εργαζόταν στο κτήμα του εφοπλιστή στους Πεταλιούς και του είχε παραχωρηθεί ένα σπίτι, αλλά του ζητήθηκε να το αφήσει. Οι ίδιες πηγές λένε ότι οι αδερφές του εφοπλιστή είχαν ζητήσει την έξωση και γι’ αυτό ο δράστης επιτέθηκε στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα.

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ