Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φερεντσβάρος

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φερεντσβάρος

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος (19:45).

Με 4-2-3-1 παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το αποψινό εντός έδρας ματς με την Φερεντσβάρος (19:45) για τα play-offs του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Έσε και Καρβάλιο θα είναι στα χαφ, με τους Αλεξανδρόπουλο, Φορτούνη και Μασούρα πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Διαβάστε επίσης: Η «επιθετικότητα» που ζητά ο Μεντιλίμπαρ και το βίντεο- παράδειγμα με τον Ράκιτιτς

Συνοπτικά η 11άδα: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Κααμπί.

Αυτό είναι το πρώτο ματς του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Βάσκο προπονητή να κάνει το ντεμπούτο του στην «ερυθρόλευκη» τεχνική ηγεσία. Ενα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να γίνει σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δημιουργεί για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Τζολάκης, Παπαδούδης, Αντρέ Όρτα, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ποντένσε και Αποστολόπουλος. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση έμεινε ο Κίνι, λόγω τραυματισμού, ενώ οι Ναβάρο, Μαρτίνς, Καμπράλ, Βέζο, Άμπι, Μπιανκόν και Μπρίνιτς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ