Σπουδαία πρόκριση της Σεν-Ζιλουάζ στη Φρανκφούρτη – Πέρασαν Μόλντε και Στουρμ Γκρατς

Σπουδαία πρόκριση της Σεν-Ζιλουάζ στη Φρανκφούρτη – Πέρασαν Μόλντε και Στουρμ Γκρατς

Μεγάλη νίκη-πρόκριση στους «16» για την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ με το 2-1 επί της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη - «Διπλά» επίσης για Μόλντε (0-3) και Στουρμ Γκρατς (0-1)

Μετά την ισοπαλία της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με την Άιντραχτ στην έδρα της πρώτης οι Βέλγοι πήραν μεγάλο «διπλό» στη Φρανκφούρτη με 2-1 και προκρίθηκαν στους «16» της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA. Oι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Waldstadion» στο 47′ με τον Πουέρτας, ο οποίος στο 80′ έδωσε ασίστ στον Αγενσά για το 0-2. Στο 80′ ο Εντίμπε μείωσε το σκορ και έβαλε… φωτιά στο ματς, όμως η Ουνιόν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» και τη μεγάλη πρόκριση.

Οι Αυστριακοί της Στουρμ Γκρατς είχαν μεγάλο προβάδισμα μετά τη νίκη τους επί της Σλόβαν με 4-1, στο πρώτο ματς και «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους στην Μπρατισλάβα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη με 1-0 νίκη χάρη στο γκολ του Μπιρέθ στο 52′.

Οι Νορβηγοί της Μολντε συνέτριψαν τη Λέγκια στη Βαρσοβία με 3-0 και προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 6-2, καθώς είχαν νικήσει και στην έδρα τους με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να βρουν γρήγορο γκολ, μόλις στο 2′ με τον Γκουλμπντράσεν. Στο 20′ ο Χεστάντ σκόραρε με ένα μαγικό τακουνάκι και στο 67′ ο Γκουλμπντράσεν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ