«Η Μακάμπι θα επιχειρήσει να αλλάξει έδρα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό»

«Η Μακάμπι θα επιχειρήσει να αλλάξει έδρα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα προσπαθήσει να αλλάξει την έδρα της για τη ρεβάνς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους για τη φάση των «16» του Europa Conference League, με φόντο τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα τις 7 Μαρτίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα, στις 14, με την UEFA να έχει ορίσει ως έδρα των Ισραηλινών το γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, λόγω των όσων συμβαίνουν στη χώρα.

Σύμφωνα όμως δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η Μακάμπι είναι έτοιμη να προσπαθήσει να μεταφέρει την έδρα της στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στη Βουδαπέστη, για να παίξει στο γήπεδο της Χόνβεντ, έχοντας τον κόσμο της στο πλευρό της.  Αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω γήπεδο δίνει τα παιχνίδια η Μακάμπι Χάιφα, η οποία θα αγωνιστεί εκεί στις 7 Μαρτίου.

Προς το παρόν φυσικά δεν υπάρχει κάτι επίσημο, και μόνο στην περίπτωση που λάβει την απόφαση η UEFA, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, θα γίνει η αλλαγή στην έδρα της συνάντησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ