Νίκη κορυφής για τη Μακάμπι, 1-0 την Χάποελ Μπερ Σεβά

Νίκη κορυφής για τη Μακάμπι, 1-0 την Χάποελ Μπερ Σεβά

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Conference League, Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικράτησε με 1-0 της Χάποελ Μπερ Σεβά και έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Μόνη πρώτη παραμένει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Conference League, Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Ισραήλ. Οι παίκτες του Ιρλανδού τεχνικού Ρόμπι Κιν επικράτησαν με 1-0 της Χάποελ Μπερ Σεβά με γκολ του Φελίσιο Μίλσον στο 41ο λεπτό, για την 23η αγωνιστική.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετρά πλέον 52 βαθμούς σε 23 ματς, την ώρα που η δεύτερη Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται στο -3 (49β.) με αγώνα λιγότερο. Τρίτη στη βαθμολογία είναι η Χάποελ Μπερ Σεβά, με 43 βαθμούς σε 23 αναμετρήσεις.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Βόκολο: «Ο Τσιλούλης δεν έπαιξε γιατί έχει υπογράψει στην ΑΕΚ»

O Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τους Ισραηλινούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στις 19:45 για τον πρώτο αγώνα, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία, στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα στις 14 Μαρτίου (22:00).

Η σύνθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μισπάτι, Σαμπορίτ, Μπάλταξα, Ναχμίας, Ρεβίβο, Μίλσον (82′ Κοέν), Κανισόφσκι, Φαν Όβερεμ (67΄ Πέρετς), Σαχάρ (82΄ Κάρτσεφ), Μαλέντε (82΄ Νταβίντα), Ζάχαβι (67΄ Τούργκεμαν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ