Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα και με κόσμο το Μακάμπι – Ολυμπιακός

Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα και με κόσμο το Μακάμπι – Ολυμπιακός

Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα με παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός για τους «16» το Conference League, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι Ισραηλινοί

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην φάση των «16» του Europa Conference League, με τους ερυθρόλευκους πρώτα να υποδέχονται τους Ισραηλινούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 7 Μαρτίου (19:45), με την ρεβάνς να πραγματοποιείται μία εβδομάδα αργότερα.

Διαβάστε επίσης: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της Κ19 του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση (vids)

Όπως ενημέρωσε επίσημα ο σύλλογος από το Ισραήλ, η δεύτερη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες θα διεξαχθεί στις 14/3 στην Μπάτσκα Τόπολα της Σερβίας, με την Μακάμπι να χρησιμοποιεί ως έδρα της στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αυτό το γήπεδο εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα της.

Επίσης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Μακάμπι, μετά από την έγκριση της σερβικής αστυνομίας η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων. Οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ