Γιακίροβιτς: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλή ποιότητα και εμπειρία»

Γιακίροβιτς: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλή ποιότητα και εμπειρία»

Για την αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής των Κροατών, Σεργκέι Γιακίροβιτς.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των «16» του Europa Conference League.

Ο προπονητής των Κροατών, Σεργκέι Γιακίροβιτς, μίλησε για το ματς, τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς έχουν πολλή ποιότητα και εμπειρία, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και να μην χάνει εύκολα την μπάλα.

Οι δηλώσεις του Σεργκέι Γιακίροβιτς:

«Μας περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι. Θα είναι σκληρό, ίσως όχι όμορφο, αλλά θα πρέπει να είμαστε πραγματιστές και κυνικοί. Ο ΠΑΟΚ πέρασε μια μικρή κρίση τον Φεβρουάριο, αλλά την ξεπέρασε. Αυτό δείχνει πως είναι μια δυνατή πνευματικά ομάδα. Έχει πολλή ποιότητα και εμπειρία, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός ότι είναι πρώτος στην Ελλάδα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κάνουμε εύκολα λάθη. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός στην ανάκτηση της μπάλας και έχει μια πολύ δυνατή επιθετική τριάδα. Έχουν το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα (σ.σ. Κωνσταντέλιας). Είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και χρειάζονται προσοχή. Είναι ένα συμπαγές σύνολο, στο οποίο δεν πρέπει να δώσουμε πολλούς χώρους. Θα είμαι ευχαριστημένος αν πάμε στη ρεβάνς έχοντας τουλάχιστον προβάδισμα ενός γκολ. Ίσως κάνω 1-2 αλλαγές, αλλά δεν θα αποκαλύψω περισσότερα για την ενδεκάδα».

Για την κακή παράδοση των μεγάλων ομάδων στην Κροατία, καθώς σε 22 αγώνες έχουν 15 ήττες και 7 ισοπαλίες: «Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, ελπίζω να τα καταφέρουμε αύριο. Οι ελληνικές ομάδες ξέρουν καλά να παίζουν για το αποτέλεσμα, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το προβάδισμα πρόκρισης, έστω και με ένα γκολ».

Από την πλευρά του ο μεσοαμυντικός Πέταρ Σούτσιτς είπε: «Θέλουμε να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης, αλλά αυτή θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και όχι βιασύνη. Χρειάζεται να παίξουμε έξυπνα. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ως τώρα πορεία μας, αλλά έχουμε ακόμη πιο ισχυρό κίνητρο όταν παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι μεγάλη υπόθεση για μας να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους και τους ευχαριστούμε για τη σπουδαία υποστήριξη μέχρι τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ