Για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στη Ντιναμό ο ΠΑΟΚ

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στη Ντιναμό ο ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά απόψε (7/3, 22:00) να δίνει το πρώτο του ματς στην Κροατία κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τη φάση των «16» του Europa Conference League

Μετά από τρεις μήνες απουσίας από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις διοργανώσεις της UEFA.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε πάρει απευθείας την πρόκριση για τη φάση των «16» του Europa Conference League, καθώς είχε βγει πρώτος σε όμιλο με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ελσίνκι και Αμπερντίν και έτσι δεν είχε αγώνες στο ενδιάμεσο γύρο της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Άτακτη υποχώρηση για ΑΕΚ και ΠΑΟ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την άλλη πλευρά είχε μια πιο «ταραχώδη» ευρωπαϊκή πορεία. Οι Κροάτες τερμάτισαν δεύτεροι σε όμιλο με Βικτόρια Πλζεν, Αστάνα και Μπαλκάνι, επομένως χρειάστηκε να περάσουν κι έναν γύρο playoffs έτσι ώστε να βρεθούν στους «16». Εκεί, έκαναν τη μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Ρεάλ Μπέτις, με νίκη στη Σεβίλλη (0-1) και ισοπαλία εντός έδρας (1-1).

Πιθανές ενδεκάδες:

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόβσκι, Μπερνάουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς – Σούτσιτς, Μίσιτς – Κανέκο/Σπίκιτς, Μπατούρινα, Χοτζά – Πέτκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)
Βοηθοί: Ζεϊνιάλ Ζεϊνιάλοφ και Ακίφ Αμιράλι (Αζερμπαϊτζάν)
4ος: Έλκιν Μασίγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)
VAR: Σάσα Στέγκεμαν και Πασκάλ Μίλερ (Γερμανία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ