Μεντιλίμπαρ: «Έχω πει ήδη στους παίκτες ότι πρέπει να γυρίσουμε άμεσα το τσιπ ενόψει Παναθηναϊκού»

Μεντιλίμπαρ: «Έχω πει ήδη στους παίκτες ότι πρέπει να γυρίσουμε άμεσα το τσιπ ενόψει Παναθηναϊκού»

Σύνθημα ανασύνταξης από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Δίκαιο χαρακτήρισε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Άγιαξ – Άστον Βίλα 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί για «Αίαντα» και «χωριάτες»

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι πήγε στραβά: «Ήταν μια βραδιά που το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, μας εξέπληξαν στο πρώτο μέρος, με δύο γρήγορα γκολ, θα μπορούσαν να μας αιφνιδιάσουν περισσότερο. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ, ήταν άσχημα τα πράγματα για εμάς».

Για το τι φταίει για τα δύο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά: «Όπως έχω πει, πολλές φορές δεν έχουμε μπει καλά στο παιχνίδι, είναι ίσως θέμα νοοτροπίας, έχω και εγώ ευθύνη σε αυτό το κομμάτι, το έχω πει στους παίκτες, ίσως να μην το έχω ξεκαθαρίσει. Στην Ελλάδα μπορείς να γυρίσεις το σκορ, αλλά στην Ευρώπη απέναντι σε ομάδες που έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους, δέχεσαι εύκολα το τρίτο γκολ. Είναι κάτι που πρέπει να διερευνήσουμε».

Για τη ρεβάνς: «Θα είναι δύσκολο να γυρίσουμε το σκορ, θα χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ, όμως δεν φτάνει το ένα, πρέπει να βάλουμε τρία συνολικά και να μην δεχθούμε κανένα. Δεν πρέπει να τρελαθούμε, ξέρουμε ότι η ζημιά έγινε στο πρώτο ματς, να πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι, γνωρίζοντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Έχω πει ήδη στους παίκτες ότι πρέπει να γυρίσουμε άμεσα το τσιπ, είναι σημαντικό το παιχνίδι για τον σύλλογο και τον κόσμο, να αλλάξουμε γρήγορα το σκεπτικό μας. Να μην σκεφτόμαστε τι έχει συμβεί σήμερα. Να χρησιμοποιήσουμε το σημερινό σαν μάθημα για να είμαστε σε εγρήγορση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ