Άγιαξ – Άστον Βίλα 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί για «Αίαντα» και «χωριάτες»

Άγιαξ – Άστον Βίλα 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί για «Αίαντα» και «χωριάτες»

Άγιαξ και Άστον Βίλα ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στην Ολλανδία αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς. Σκορ πρόκρισης πήρε η Μόλντε με το 2-1 επί της Κλαμπ Μπριζ, όπως και η Λιλ που νίκησε την Στουρμ Γκρατζ με 3-0.

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, Άγιαξ και Άστον Βίλα έμειναν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση είχε πολύ λίγες καλές στιγμές, με τους Ολλανδούς να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθούν να απειλήσουν, δίχως όμως αποτέλεσμα. Αντίθετα οι «χωριάτες» δεν έδειχναν να έχουν και πολλή όρεξη, με το 0-0 να μένει ως το φινάλε και τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς στην Αγγλία.

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Λιλ απέναντι στην Στουρμ Γκρατζ στην Αυστρία, επικρατώντας με σκορ 3-0. Οι Γάλλοι πίεσαν στο πρώτο μέρος και στο 28′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τζόναθαν Νταβίντ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 51′ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Έντον Ζεγκρόβα στο 71ο λεπτό.

Τέλος, η Μόλντε υπερασπίστηκε την έδρα της και επιβλήθηκε της Κλαμπ Μπριζ με σκορ 2-1, έχοντας πια προβάδισμα πρόκρισης στη ρεβάνς του Βελγίου. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και χωρίς μεγάλες στιγμές, όμως στο 43′ οι Νορβηγοί έκαναν το 1-0 με τον Χάλντορ Στένεβικ.  Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μαξίμ Ντε Κάιπερ. Οι γηπεδούχοι όμως πήραν τη νίκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με δράστη τον Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν.

Aναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άγιαξ-Άστον Βίλα 0-0
Μόλντε-Κλαμπ Μπριζ 2-1
Στουρμ Γκρατζ-Λιλ 0-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ