ΠΑΟΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ Live Streaming

Όλα τα βλέμματα στην Τούμπα. Εκεί που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Προφανώς και το έργο του ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Επαθε black out στο Μάξιμιρ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Βέβαια, η Ντιναμό μπορεί να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο, ο δικέφαλος του βορρά δεν προτίθεται να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Από ήττα στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη προέρχεται ο ΠΑΟΚ, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών. Την Τρίτη, κόσμος της ομάδας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ζητώντας εξηγήσεις για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στα αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μιχαηλίδη, Εκόνγκ, Σάστρε, Ράφα Σοάρες και Νάσμπεργκ. Αναλυτικά, η αποστολή των «ασπρόμαυρων»: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Μπράντον, Σαμάτα. «Πάμε στη μάχη για να προκριθούμε και να φτάσουμε για δεύτερη φορά στην ιστορία μας στους «8». Η πρόκριση είναι πιο δύσκολη από ότι όταν πηγαίναμε στο Ζάγκρεμπ αλλά μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση, έχουμε την πίστη και τη θέληση. Σωματικά δεν έχουμε πρόβλημα , είμαστε πολύ καλά, δεν έχουμε πρόβλημα φυσικής κατάστασης , όπως φάνηκε και στο Ζάγκρεμπ αλλά και στην Τούμπα με τον Άρη. Θα έλεγα ότι έχουμε ένα ψυχολογικό θέμα από τη δική μας άποψη ήταν έλλειψη αντίδρασης και θέλησης να πάρουμε ρίσκα βγαίνοντας από τις θέσεις, παραμένοντας σε μία αναπαυτική θέση , ήμασταν φοβισμένοι για να μην κάνουμε το λάθος και μας δείξουν με το δάχτυλο», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αποψινή μάχη με την Ντιναμό.

 

Πάμε και στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που θέλει να φύγει με το εισιτήριο της πρόκρισης από την ασπρόμαυρη πλευρά της Θεσσαλονίκης. Σε καλή κατάσταση οι Κροάτες, μετράνε τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. «Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιθετική τριπλέτα του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς επισήμανα και στο πρώτο παιχνίδι. Στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια. Δεν ξέρω αν στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι εμείς ή αν εκείνοι δεν βρέθηκαν στην καλύτερη ημέρα τους, αλλά θα επιμείνω στους ίδιους. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα νέος παίκτης με πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά του», ανέφερε ο προπονητής της Ντινάμο, Σεργκέι Γιακίροβιτς.

 

ΠΑΟΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ