ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Στη Σερβία και την TSC Arena χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού. Κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ οι «ερυθρόλευκοι» για τη φάση των «16» του Europa Conference League. Εχουν μεγάλο προβάδισμα οι Ισραηλινοί μετά και το 4-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο (22:00).

Κάτι παραπάνω από δύσκολη είναι η αποστολή του Ολυμπιακού στη Σερβία. Με την πλάτη στον τοίχο οι «ερυθρόλευκοι» μετά και το 4-1 της πρώτης αναμέτρησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και αναζητά ένα θαύμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League. Βέβαια, ένα είναι το δεδομένο: Οι Πειραιώτες θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από την Σερβία. Από ήττα στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προέρχεται ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να χάσει και άλλο έδαφος στη μάχη του εφετινού τίτλου. Δίχως τον τραυματία Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο πήραν τον δρόμο για την TSC Arena οι φιλοξενούμενοι. Από εκεί και πέρα, Μπιανκόν, Βέζο, Άμπι, Καμπράλ, Ζέλσον Μαρτίνς, Ναβάρο βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς. «Πρόκειται για θαύμα, θα μπορούσε να συμβεί. Πρέπει να αποζημιώσουμε τον εαυτό μας γι’ αυτά τα δύο κακά αποτελέσματα, να δώσουμε ωραία απάντηση και να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας αύριο, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπάρχουν μαθήματα που πρέπει να πάρουμε, όταν ήρθα το πιο σημαντικό ήταν αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ, το νικήσαμε και τα ματς με την Φερεντσβάρας και προκριθήκαμε, όλα αυτά παίζοντας καλά. Στη συνέχεια ίσως να επαναπαυθήκαμε πως όλα διορθώθηκαν. Αυτό είναι το μάθημα, πρέπει να ξαναρχίσουμε την δουλειά», τόνισε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποψινή μάχη με την Μακάμπι.

 

 

Σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάτι που φάνηκε και στον εκτός έδρας αγώνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ηταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική η εμφάνιση των Ισραηλινών, με αποτέλεσμα να έχουν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Εξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που φιγουράρει και στην κορυφή του πρωταθλήματος. «Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη, πολύ ποιοτική ομάδα που μπορεί να μας βλάψει. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, αν πιστεύουμε ότι το παιχνίδι τελείωσε τότε θα έχουμε πρόβλημα. Το είπα στους παίκτες μου. Δεν πρέπει να πιστεύετε ότι έγινε κάτι, πρέπει να πιστεύετε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία που προσπαθούμε να φέρουμε στην ομάδα, αυτή είναι η νοοτροπία μου, αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία τους», τόνισε ο Ρόι Κιν για την αποψινή αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

 

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ