Ποντένσε: Θυμίζει τον παίκτη που… έφυγε!

Ποντένσε: Θυμίζει τον παίκτη που… έφυγε!

Ο Ποντένσε έγινε ξανά αυτός που πραγματικά είναι. Ενας εξτρέμ με έφεση στο γκολ και τις ασίστ

Τον έβλεπες και τον χαιρόσουν. Όχι για το πώς σκόραρε, το πώς σημείωσε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στη Μακάμπι και άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης. Δεν ήταν αυτό- κυρίως οι κινήσεις του στο χορτάρι πιστοποιούσαν πως ο Ντανιέλ Ποντένσε διαθέτει απαράμιλλη κλάση.

Όπως τότε…Το πρώτο του πέρασμα από το Λιμάνι.

Επιασε εκκωφαντική απόδοση και οδηγήθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα στην ηχηρή μεταγραφή. Γιατί αν δεν είσαι όντως καλός, πώς θα σταθείς στη Γουλβς και ιδιαίτερα στην Πρέμιερ Λιγκ; Εκεί ο Πορτογάλος εξτρέμ άφησε το στίγμα του με γκολ και καλή παρουσία. Δεν πέρασε απλά από το πρωτάθλημα χωρίς να τον παρατηρήσουν. Απασχόλησε αρκετούς με το ταλέντο του. Εκανε μπόλικο θόρυβο. Αποφάσισε, όμως, να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός Κίναν Έβανς για το μέλλον του: «Αυτή τη φανέλα θέλω να φορέσω…»

Εδώ νιώθει καλά. Μάλλον τώρα νιώθει καλά. Γιατί το οξύμωρο είναι πως με τον Καρβαλιάλ, έναν συμπατριώτη του, ο Ποντένσε έμεινε στον πάγκο και έμοιαζε να έχει χάσει έδαφος, ευρισκόμενος πίσω στις επιλογές του προπονητή. Και ύστερα ήρθε ο Μεντιλίμπαρ.

Ο Ποντένσε, λοιπόν, έγινε ξανά αυτός που πραγματικά είναι. Ενας εξτρέμ με έφεση στο γκολ και τις ασίστ. Το 0-1 απέναντι στη Μακάμπι ήταν το μήνυμα πως «όλα γίνονται». Μετά, έκλεψε τη μπάλα και μοίρασε στον Φορτούνη για την επέλαση προς το δεύτερο κόκκινο γκολ. Και προτού κλείσει το βιβλίο του πρώτου ημιχρόνου, σέντρα της δικής του σπεσιαλιτέ στον Ελ Κααμπί, αυτόν τον καυτό κυνηγό, για το 0-3. Τι άλλο να έκανε, δηλαδή, ο Ποντένσε;

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός έγινε μέσα σε 45λεπτα το φαβορί για την πρόκριση. Ηρθαν τα πάνω κάτω. Όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Με τον Ποντένσε οδικό μιας επικής, μιας ολότελα θρυλικής ανατροπής. Αν δε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής συνεχίσει να αγωνίζεται στους ίδιους ξέφρενους ρυθμούς, τότε το ερώτημα δεν είναι πόσο θα βελτιωθεί παραπάνω ο Ολυμπιακός, αλλά πού θα σταματήσει. Γιατί δεν θα έχει ταβάνι στις υψηλές του φιλοδοξίες!

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ