Ο «killer» Ελ Αραμπί συνεχίζει να γράφει ιστορία στον Ολυμπιακό (vids)

Ο «killer» Ελ Αραμπί συνεχίζει να γράφει ιστορία στον Ολυμπιακό (vids)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ακόμη και στα 37 του δεν σταματάει να σκοράρει, το έκανε και κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (6-1) και έφτασε τα 20 γκολ σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, όντας στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια απίστευτη πρόκριση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη διέλυσε με το εμφατικό 6-1 και προκρίθηκε στους «8» του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε με… φόντο την τετράδα.

Οι ερυθρόλευκοι με μια σπουδαία εμφάνιση, έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης και έγραψαν ιστορία, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών στα ευρωπαϊκά Κύπελλο από ελληνική ομάδα, αφού κατάφεραν να προκριθούν, ενώ στο πρώτο ματς είχαν ηττηθεί με 4-1 στο Καραϊσκάκη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε εκπληκτικό κοουτσάρισμα, όλοι οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης και αυτό φαίνεται και από την έκταση του σκορ. Δύο γκολ πέτυχε ο Ελ Κααμπί και από ένα οι Ποντένσε, Φορτούνης και Γιόβετιτς.

Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην παράταση μετά από ασίστ του Γιώργου Μασούρα, γράφοντας το 6-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και έφτασε τα 20 τέρματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Ο Μαροκινός στράικερ που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους φορ που έχουν περάσει από την Ελλάδα, με τα 20 γκολ εξακολουθεί φυσικά να προηγείται στους πρώτους σκόρερ στην Ευρώπη, με τον δεύτερο να είναι ο Κώστας Μήτρογλου με 15.

Μάλιστα, ο Ελ Αραμπί έχει γράψει το όνομα του με ακόμη μία από τις «χρυσές» προκρίσεις του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, αφού εκτός από το γκολ κόντρα στη Μακάμπι, είναι αυτός που είχε σκοράρει και στην ιστορική πρόκριση επί της Άρσεναλ στο «Emirates» τη σεζόν 2019-20. Πάλι με γκολ στην παράταση!

Το γκολ επί της Άρσεναλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ