«Θέμα χρόνου να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ»

«Θέμα χρόνου να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ»

Η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Ολυμπιακού είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί, σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στο πρώτο σπουδαίο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ για τη φάση των «8» του Europa Conference League στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, όμως όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί και η επέκταση της συμφωνίας με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους Πειραιώτες.

Ο Βάσκος τεχνικός θα παραμείνει στο τιμόνι του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν, κάτι που έχει γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό, όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει επίσημο. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα από την Ισπανία και όχι μόνο αναφέρουν ότι ο Μεντιλίμπαρ τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και είναι οριστικό το deal.

«Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Μετά από δύο μήνες στον ελληνικό πάγκο, ο Βάσκος θα παραμείνει στον ελληνικό κολοσσό. Είναι χαρούμενος στον σύλλογο και ονειρεύεται να πετύχει ένα ακόμη ευρωπαϊκό κατόρθωμα», είχε τονίσει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «Relevo», πριν από λίγες μέρες.

Αυτή τη φορά έρχεται και η επιβεβαίωση από τον έγκυρο Ιταλό ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα, ο οποίος σε δημοσίευσή του στο Twitter, αναφέρει πως ο 63χρονος Ισπανός τεχνικός είναι ένα βήμα μακριά από την ανανέωσή του με τους «ερυθρόλευκους».

«Ο Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ βρίσκεται ένα βήμα μακριά για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό», αναφέρει στη δημοσίευσή του.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ