Ιμπόρα: «Ο Μεντιλίμπαρ είναι ένας απλός τύπος που έχει απήχηση στους παίκτες»

Ιμπόρα: «Ο Μεντιλίμπαρ είναι ένας απλός τύπος που έχει απήχηση στους παίκτες»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σεβίλλης για τον Ολυμπιακό και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε σε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Sevilla» .Ο 36χρονος μέσος αναφέρθηκε στον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και τις ικανότητες του.

Παράλληλα ο Ισπανός σχολίασε την εικόνα της Σεβίλλης την τρέχουσα σεζόν, αλλά και τον πρώην αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Μόντσι.

Διαβάστε επίσης: Η αγκαλιά του Μπαρτζώκα με τον Πίτερς στο καθιερωμένο… σούσι για τους παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού: «Ο Μεντιλίμπαρ είναι ένας απλός, κανονικός, άμεσος τύπος, που έχει τις ιδέες του και στο τέλος έχει απήχηση στους παίκτες».

Για την κατάσταση της Σεβίλλης: «Η σημερινή κατάσταση της Σεβίλλης με εκπλήσσει γιατί έχω δει τη Σεβίλλη σε ευρωπαϊκές θέσεις, να κερδίζει διοργανώσεις. Ως πρώην παίκτης της Σεβίλλης λυπάμαι, αλλά ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση».

Για τον Μόντσι και την αποχώρηση του: «Όταν έχεις μια φιγούρα που σου δίνει πάντα ηρεμία είναι σημαντικό. Είχαμε την αίσθηση ότι είμαστε μπορούμε να τυλιχτούμε γύρω του. Ο Μόντσι συνέβαλε με τον δικό του τρόπο, οι παίκτες, ο προπονητής, ακόμη και οι οπαδοί, που ήξεραν ότι αν τους δίναμε επιχειρήματα, θα μας έδιναν πολλά πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε, ο Μόντσι δεν είναι στη Σεβίλλη και η Σεβίλλη εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Έχει τα πάντα για να προχωρήσει μπροστά. Οι άνθρωποι που είναι εκεί πρέπει να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο να πάνε τον σύλλογο εκεί που ήταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ