Με τα γκολ σε Φάληρο και Άνφιλντ

Με τα γκολ σε Φάληρο και Άνφιλντ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Κάτι παραπάνω από γεμάτο είναι και το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι. Ματσάρες σε Europa και Conference League, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να ρίχνονται στη μάχη των προημιτελικών. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (19:45): Μετά απ’ αυτό που έκανε στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Μακάμπι, ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο να μη θεωρεί ότι μπορεί να τα πετύχει όλα. Σύμφωνοι, άλλο Μακάμπι και άλλο Φενέρ, πλην όμως εκείνη η πρόκριση με το εντυπωσιακό 6-1 στον επαναληπτικό, που έφερε τούμπα το 4-1 του πρώτου αγώνα τον στελνει στα προημιτελικά με τα όνειρα να είναι ζωντανά. Σε μια περίοδο μάλιστα που έχει πάρει ψυχολογία και από το πρωτάθλημα, καθώς εκεί που έμοιαζαν όλα χαμένα πλέον είναι ξανά μέσα στο κόλπο. Μειώνοντας στους τέσσερις από την κορυφή. Αυτό που προέχει τώρα είναι σίγουρα τα δύο παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε, μια ομάδα πολύ πλούσια και με εξαιρετικό ρόστερ. Που θέλει να φτάσει στην κατάκτηση. «Εμείς δεν κοιτάμε μακρύτερα από αυτό το παιχνίδι, αυτό είναι το σημαντικότερο και αυτό πρέπει να κερδίσουμε» τόνισε ο Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου. Μεγάλη η απουσία του Ποντένσε, επιστρέφουν οι Αλεξανδρόπουλος και Ορτέγκα.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (19:45): Είναι ένα ερωτηματικό το πως θα εμφανιστεί η Φενέρμπαχτσε μετά τα όσα έχουν συμβεί στην Τουρκία. Τελευταίο περιστατικό η κίνηση στον τελικό του Σούπερ Καπ να αποχωρήσει από το γήπεδο στο πρώτο λεπτό και ενώ είχε παρατάξει την ομάδα Κ19 για να αγωνιστεί σε αυτό. Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012-13 φτάνει στους 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στόχος δεν είναι μόνο η πρόκριση αλλά να βρεθεί στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη για 19 σερί αγώνες με 17 νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας πετύχει 83 γκολ σε 32 αγωνιστικές. Πέντε νίκες και δύο ήττες έχουν έως τώρα εκτός έδρας στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν. «Θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας, να κάνουμε ένα παιχνίδι αντάξιο αυτών και να γυρίσουμε θετικά στην Κωνσταντινούπολη, με ένα καλό αποτέλεσμα» είπε ο προπονητής, Καρτάλ. Μοναδική ουσιαστική απουσία τον τραυματία Τζικού που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΠΑΟΚ (22:00): Προέρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη η Μπριζ, που τη βάζει και πάλι στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Επικράτησε με 3-1 της Άντερλεχτ εντός έδρας το περασμένο Σάββατο και σε συνδυασμό με την ήττα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ από τη Σερκλ Μρπιν τη φέρνει στο μείον πέντε από την κορυφή. Και σίγουρα της δίνει νέο ενδιαφέρον και κίνητρο για τη συνέχεια. Πλέον αφοσιώνεται στην ευρωπαϊκή της περιπέτεια, θέλοντας να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και το απέδειξε και στον προηγούμενο γύρο, όταν έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τη Μόλντε, αλλά στο Βέλγιο επικράτησε με 3-0. «Δεν υποτιμούμε κανέναν παίκτη του ΠΑΟΚ. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό βήμα για την πρόκριση. Ξέρουμε ότι μας περιμένει μία κόλαση στη Θεσσαλονίκη. Δεν θέλω να δώσω πιθανότητες πρόκρισης» είπε ο Χάγεν, υπηρεσιακός προπονητής της Μπριζ. Εκτός είναι ο εξτρέμ Όλσεν, πολύτιμος για την Μπριζ με 23 γκολ και 8 ασίστ και ο βασικός τερματοφύλακας, Μινιολέ. Χάνει το ματς και ο δεξιός μπακ Οντόι.

Blackjack κανόνες

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΠΑΟΚ (22:00): Με ένα όνειρο τρελό συνεχίζει ο ΠΑΟΚ στο φετινό Conference League. Και από τη στιγμή που βρίσκεται εδώ και αντίπαλος είναι μια ομάδα που μπορεί να θεωρηθεί στα μέτρα του, τότε μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται. Όχι μόνο ημιτελικά, αλλά ακόμα και τελικό της διοργάνωσης. Για τον ΠΑΟΚ ο προηγούμενος γύρος ήταν διδακτικός για το τι μπορεί να κάνει. Έχασε στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό με 2-0, το γύρισε με το εντυπωσιακό 5-1 στον επαναληπτικό της Τούμπας σε μια μαγική βραδιά. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει στην κορυφή μετά από το 2-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια και μοιάζει πολύ σκλήρός για να πεθάνει σε οποιοδήποτε ματς και σε οποιαδήποτε συνθήκη. «είμαστε εδώ για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε τέτοια παιχνίδια οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, ο στόχος των παικτών μου είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι», είπε ο Λουτσέσκου που έχασε τελευταία στιγμή τον Μουργκ, αλλά επιστρέφει ο Τάισον.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ