Στην Τουρκία αποθέωσαν τον Τζέκο επειδή έδειξε την τουρκική σημαία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Στην Τουρκία αποθέωσαν τον Τζέκο επειδή έδειξε την τουρκική σημαία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Αποθεωτικά σχόλια από τον τουρκικό Τύπο προς τον Έντιν Τζέκο, ο οποίος στο 34΄του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρ απάντησε στις αποδοκιμασίες του «Γ. Καραϊσκάκης» δείχνοντας την τουρκική σημαία

Αν και η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να «χαλάσει» το πάρτι μαζεύοντας τη διαφορά στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, ο Ολυμπιακός  πανηγύρισε τη νίκη με 3-2 και απέκτησε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League.

Παράλληλα η ερυθρόλευκη άμυνα κατάφερε να κρατήσει στο… μηδέν τον Έντιν Τζέκο που δεν προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην εστία του Τζολάκη, αν και ο Βόσνιος βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να κερδίσει το χειροκρότημα των Τούρκων.

Διαβάστε επίσης: Η βράβευση του Ματιέ Βαλμπουενά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic, vid)

Συγκεκριμένα, στο 34 λεπτό ο έμπειρος επιθετικός δέχθηκε αποδοκιμασίες από το «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ ζητούσε ένα φάουλ υπέρ του και τελικά απάντησε στον κόσμο του Ολυμπιακού δείχνοντας την τουρκική σημαία.

Η ενέργεια του Τζέκο δεν πέρασε απαρατήρητη στην Τουρκία, με τα Μέσα της γειτονικής χώρας να τον αποθεώνουν και τη «Fanatik» συγκεκριμένα να κάνει λόγο για «σπουδαία απάντηση».

Ο Βόσνιος πάντως δεν ήταν ο μοναδικός που έδειξε τη σημαία της Τουρκίας στις εξέδρες, μιας και κάτι αντίστοιχο έπραξε και ο Καχβετσί όταν μείωσε στο τελικό 3-2.

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ