Άστον Βίλα – Λιλ 2-1: Έκαναν το πρώτο βήμα οι «χωριάτες» (vid)

Άστον Βίλα – Λιλ 2-1: Έκαναν το πρώτο βήμα οι «χωριάτες» (vid)

Η Άστον Βίλα νίκησε με 2-1 τη Λιλ και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Με Ολυμπιακό ή Φενέρμπαχτσε ο νικητής από το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Conference League έκανε η Άστον Βίλα που επικράτησε με 2-1 της Λιλ στο «Villa Park».

Οι «χωριάτες» πήραν προβάδισμα στο 13′ με τον Γουάτκινς έπειτα από ασίστ του Τζον ΜακΓκιν και φάνηκε να ελέγχουν τον αγώνα σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο 56′ ο ΜακΓκιν ανέλαβε αυτή τη φορά το ρόλο του εκτελεστή, κάνοντας το 2-0 έπειτα από ασίστ του Μπέιλι.

Διαβάστε επίσης: Μια μεγάλη νίκη που θα μπορούσε να ήταν θρίαμβος

Η Λιλ ανέβηκε μετά το 2-0, σκόραρε στο 64′ με τον Γκούντμουντσον όμως το τέρμα της ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ στην εκκίνηση της φάσης κι εντέλει μείωσε στο 84′ με μια έξοχη κεφαλιά του Μπεφόντ Ντιακιτέ, αλλάζοντας τις ισορροπίες ενόψει του δεύτερου αγώνα.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κονσά, Ντιέγκο Κάρλος, Πάου Τόρες, Ντιν (74’ Μορένο), Τίλεμανς (82’ Αϊρογκμπέναμ), ΜακΓκίν, Ντόουγκλας Λουίζ, Γουότκινς (82’ Ντουράν), Ρότζερς (66’ Τζανιόλο), Μπέιλι (74’ Ντιαμπί).

Λιλ: Σεβαλιέ, Γκούντμουντσον (78’ Γκόμες), Ζεγκρόβα (61’ Γιαζιτσί), Ισμαΐλι, Γιορό, Ντιακιτέ (87’ Αλεξάντρο), Αντρέ, Τιάγκο Σάντος, Μπεντελέμπ, Χάραλντσον (78’ Καμπελά), Ντέιβιντ

Δείτε τα στιγμιότυπα από την νίκη της Άστον Βίλα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ