Αυτός είναι ο διαιτητής του Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο διαιτητής του Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Η UEFA γνωστοποίησε χτες τους διαιτητές που όρισε στις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μεταξύ των οποίων και η ρεβάνς του Ολυμπιακού στην έδρα της Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League.

O «elite» διαιτητής Τομπίας Στίλερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, στην Τουρκία το βράδυ της Πέμπτης (18/4, 22:00), για την προημιτελική φάση του Conference League.

Ο Γερμανός ρέφερι «σφύριξε» τους Πειραιώτες στην φετινή αναμέτρηση των προκριματικών του Europa League απέναντι στη Γκενκ, ενώ κατά το παρελθόν έχει συναντήσει δύο φορές τους «ερυθρόλευκους» σε παιχνίδι της Superleague απέναντι στην ΑΕΚ (νίκη 4-1 σεζόν 2018-19) και τον ΠΑΟΚ (νίκη 1-0 σεζόν 2019-20).

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις για τον Μεντιλίμπαρ – Το επί 7 χρόνια «δεξί χέρι» του Βάσκου, τα λέει όλα…

Στην Ευρώπη εκτός από φέτος, ο 42χρονος διαιτητής έχει διευθύνει αναμέτρηση του Ολυμπιακού τη σεζόν 2016-17 στην εντός έδρας νίκη με 4-1 επί της Αστάνα για τους ομίλους του Europa League και την αμέσως επόμενη σεζόν την μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ