Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για την Πόλη (pic)

Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για την Πόλη (pic)

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού, που θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και τη ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα (17/4, 10:35) για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (18/4, 22:00) στο δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών του Conference League.

Μετά το νικηφόρο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-2), οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στην Πόλη με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και πριν από λίγο έγινε γνωστή η αποστολή που θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα από το «Ελ. Βενιζέλος».

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις για τον Μεντιλίμπαρ – Το επί 7 χρόνια «δεξί χέρι» του Βάσκου, τα λέει όλα…

Θυμίζουμε πως, ο Παναγιώτης Ρέτσος θα απουσιάσει λόγω της κάρτας που δέχθηκε στην πρώτη αναμέτρηση και θα χάσει την αυριανή ρεβάνς, ενώ αντίθετα ο Ντανιέλ Ποντένσε επιστρέφει μετά την απουσία του από το πρώτο ματς λόγω καρτών. Παράλληλα ο νεαρός Ισίδωρος Κουτσίδης είναι στην αποστολή σαν μία έξτρα λύση για το κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ