Ο Ατζούν δείχνει σε «ανοιχτό» κανάλι τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ

Ο Ατζούν δείχνει σε «ανοιχτό» κανάλι τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ

Ο Ατζούν Ιλιτσαλί αποφάσισε να δείξει τη σπουδαία ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία στη ρεβάνς του 3-2 στο Καραϊσκάκη και θέλει να μην χάσει για να είναι εκείνος που θα βρεθεί στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να βρεθούν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για το σπουδαίο ματς με τους Τούρκους, την ώρα που και οι ίδιοι έχουν δώσει τεράστια σημασία στο ματς της Φενέρ, όπου παίζει με τη σειρά της και εκείνη μία ιστορική πρόκριση.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, ενώ και ο  Ατζούν Ιλιτσαλί ανακοίνωσε ότι η ρεβάνς μεταξύ της Φενερμπαχτσέ και του Ολυμπιακού για το UEFA Conference League θα μεταδοθεί χωρίς πληρωμή στο TV8.

Ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός που ασχολείται και στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, έχει ενημερώσει τους οπαδούς της Φενέρ, αλλά και όλους τους Τούρκους τηλεθεατές, ότι το ματς του Ολυμπιακού στην Τουρκία θα μεταδοθεί σε ελεύθερο κανάλι και μετάδοση.

Δείτε τι αναφέρουν στην Τουρκία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ