Ποντένσε: «Είμαι ανυπόμονος, είναι ό,τι καλύτερο να έρχεσαι σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι και ανυπομονώ να τα δώσω όλα»

Ποντένσε: «Είμαι ανυπόμονος, είναι ό,τι καλύτερο να έρχεσαι σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι και ανυπομονώ να τα δώσω όλα»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπου θα φιλοξενηθεί από τη Φενέρμπαχτσε για τη ρεβάνς του 3-2 του Φαλήρου, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference League.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε τους Ερυθρόλευκους στη συνέντευξη Τύπου, και στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στην δράση, ενώ επισήμανε ότι οι Τούρκοι γνωρίζουν την ποιότητα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνιελ Ποντένσε:

Για το αν αισθάνθηκε σαν λιοντάρι στο κλουβί στο πρώτο ματς και τι περιμένει τώρα: «Ναι, είναι ο μόνος τρόπος που μπορείς να νιώσεις. Ευτυχώς οι συμπαίκτες μου έκαναν καλή δουλειά. Πήραν τη νίκη κι έτσι όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε».

Για την επιστροφή στη δράση: «Είμαι ανυπόμονος, είναι ό,τι καλύτερο να έρχεσαι σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι και ανυπομονώ να τα δώσω όλα».

Για την αίσθηση που υπάρχει ότι η Φενέρμπαχτσε έγινε το φαβορί για την πρόκριση από τη στιγμή που μείωσε το σκορ στο πρώτο ματς: «Έχουμε έρθει να αγωνιστούμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Με το 3-0 θα ήταν πιο εύκολη η δουλειά μας, αλλά και με το 3-2 ήρθαμε για τη νίκη. Ξέρουν την ποιότητα που έχουμε, το έχουμε αποδείξει με τον ιδιαίτερο τρόπο που αποκλείσαμε τη Μακάμπι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ