Κλαμπ Μπριζ: Δεν προπονήθηκαν Μινιολέ, Όλσεν και Νίλσεν στην τελευταία προπόνηση πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Κλαμπ Μπριζ: Δεν προπονήθηκαν Μινιολέ, Όλσεν και Νίλσεν στην τελευταία προπόνηση πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Κλαμπ Μπριζ, με τους Μινιολέ, Όλσεν και Νίλσεν να μην συμμετέχουν στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Κλαμπ Μπριζ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ (18/4,22:00), με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Βέλγοι έχουν να διαχειριστούν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αφού αρκετοί είναι αυτοί που δεν προπονήθηκαν σήμερα και επομένως τέθηκαν νοκ-άουτ για την αυριανή «μάχη» με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός για Γιαννακόπουλο: «Καλούμε τον γνωστό παρκαδόρο που εύχεται θανάτους να σταματήσει να προτρέπει σε βία»

Ο Σιμόν Μινιολέ ήταν θεατής κατά τη διάρκεια της προπόνησης, επομένως, ο Νορντίν Γιάκερς θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια. Επίσης, δεν προπονήθηκαν οι Αντρέας Σκοβ Ολσεν και Κάσπερ Νίλσεν. Αντίθετα ο Ντένις Οντόι έδωσε το «παρών», ενώ ο Γιόρνε Σπίλερς προπονήθηκε φορώντας προστατευτική μάσκα.

Να θυμίσουμε ότι από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μέχελε, Ντε Κάιπερ και Τιάγκο, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες στον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ