Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις – Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Λαμίας

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις – Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Λαμίας

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) στο Κορωπί, με τους πράσινους να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Λαμία

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) την προετοιμασία του για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία την Κυριακή (21/4,17:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό, με τον Τούρκο προπονητή να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός για Γιαννακόπουλο: «Καλούμε τον γνωστό παρκαδόρο που εύχεται θανάτους να σταματήσει να προτρέπει σε βία»

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ακολούθησε άσκηση κυκλοφορίας της μπάλας και πρέσινγκ και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ οι μακροχρόνια τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα θεραπειών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ