Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μπριζ (pic)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μπριζ (pic)

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ όπού διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League κόντρα στην Μπριζ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή σύνθεση για την ανατροπή-πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Ιωαννίδης για τα σενάρια σχετικά με το ντόπινγκ: «Λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη» (Pic)

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις.

Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Μεϊτέ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ