Τρέλα με Μαρινάκη στα αποδυτήρια – Αποκλειστικό βίντεο

Τρέλα με Μαρινάκη στα αποδυτήρια – Αποκλειστικό βίντεο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση των «ερυθρολεύκων», αποθεώθηκε και αποθέωσε τους παίκτες του

Δεν γινόταν να μην τους επισκεφτεί. Να μην πάει στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες που χάρισαν μια ιστορική πρόκριση στον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τους «ερυθρόλευκους» για να τους αποθεώσει και αγκάλιασε τον καθένα ξεχωριστά.

Και αφού αποθεώθηκε και ο ίδιος από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών έδωσε συγχαρητήρια σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ομως την διαφορά την έκανε η αγκαλιά στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Και είχε ξεχωριστή σημασία. Βλέπετε, ο Μαρονικός επιθετικός ήταν αυτός που έχασε το δεύτερο πέναλτι του Ολυμπιακού και είναι κάτι που δεν συνηθίζει. Μάλιστα να ευστοχούσε πιθανότατα θα έκανε πιο… εύκολη την πρόκριση των «ερυθρολεύκεων» στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Οπως και να ‘χει το αποτέλεσμα μετράει. Κι αυτό ήρθε με τον τρομερό Τζολάκη να βγάζει τρία πέναλτι και να στέλνει τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ