Ο Θρύλος της Ευρώπης: Οι δύο προκρίσεις και οι μάχες του Ερασιτέχνη

Ο Θρύλος της Ευρώπης: Οι δύο προκρίσεις και οι μάχες του Ερασιτέχνη

Ο Ολυμπιακός ζει ιστορικές στιγμές. Μετά τις θρυλικές προκρίσεις στο ποδόσφαιρο, σήμερα η σκυτάλη περνάει στον Ερασιτέχνη...

Ο μεγαλύτερος πολυ-αθλητικός σύλλογος της Ευρώπης ζει ιστορικές στιγμές το τελευταίο διάστημα. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία. Από ευρωπαϊκή πρόκριση σε ευρωπαϊκή πρόκριση. Και τρελαίνει τη «Γηραιά Ήπειρο» με τα επιτεύγματά του.

Πρώτα στο ποδόσφαιρο ανδρών με την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά του Europa Conference League. Έπειτα, χθες Παρασκευή (19/4) με την επικράτηση των Νέων στα πέναλτι επί της Ναντ και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του UEFA Youth League. Αντίπαλος η Μίλαν την ερχόμενη Δευτέρα (22/4). Δύο, αναμφίβολα, ιστορικές προκρίσεις. Οι ιστορικότερες για τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο!

Αλλά η «ερυθρόλευκη» μαγεία δεν τελειώνει εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει κι άλλα ευρωπαϊκά να διεκδικήσει. Κι άλλα ματς εκτός Ελλάδας να δώσει. Θέλοντας να γράψει ιστορία!

Σήμερα Σάββατο (20/4) ο Θρύλος δίνει δύο κρίσιμες ευρωπαϊκές μονομαχίες. Καταρχάς, το τμήμα του χάντμπολ ανδρών έχει μπροστά του μία σπουδαία ευρωπαϊκή πρόκληση, καθώς σήμερα το μεσημέρι στις 15:00, ρίχνεται στη «μάχη» των «4» του EHF European Cup.

Η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς, η οποία είναι αήττητη στο φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, με «οκτώ στα οκτώ», αντιμετωπίζει την ισχυρή Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, στο πρώτο ματς της φάσης των «4» του European Cup, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, το άλλο Σάββατο (27/4), στην Ηλιούπολη.

Την ίδια ώρα (15:00), η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου θα αντιμετωπίσει την Ματαρό για τον ημιτελικό του Final-4 του Champions League. Στόχος; Η πολυπόθητη πρόκριση στον κυριακάτικο (21/4) τελικό, κόντρα σε μία εκ των Σαμπαντέλ και Σαν Αντρέου (επίσης ισπανικές).

Βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και ο Ολυμπιακός διεκδικεί 6 ευρωπαϊκές κούπες σε 4 διαφορετικά αθλήματα. Ήδη προαναφέραμε το ποδόσφαιρο ανδρών, Νέων, το χάντμπολ ανδρών και το πόλο γυναικών. Ενώ υπάρχει το πόλο ανδρών που διεκδικεί πρόκριση στο Final Four του Len Champions League. Και το μπάσκετ ανδρών που σε λίγες μέρες θα ριχτεί στη μάχη των play offs της Euroleague κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ