Μπριζ-Φιορεντίνα: Κλείνει θέση ο πρώτος για ΟΠΑΠ Αρένα και περιμένει… Ολυμπιακό

Μπριζ-Φιορεντίνα: Κλείνει θέση ο πρώτος για ΟΠΑΠ Αρένα και περιμένει… Ολυμπιακό

Κλαμπ Μπριζ και Φιορεντίνα κοντράρονται στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό με φόντο τον τελικό του Europa Conference League και ο νικητής θα περιμένει Ολυμπιακό ή Άστον Βίλα.

Γνωστός γίνεται μια μέρα νωρίτερα από την καθιερωμένη ο πρώτος φιναλίστ του Conference League λόγω μια καθολικής γιορτής στο Βέλγιο την Πέμπτη, η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί τη Φιορεντίνα στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό.

Στο πρώτο παιχνίδι οι «Βιόλα» είχαν επικρατήσει με 3-2 και πήραν έστω και ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό της Αθήνας.

Ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί, καθώς οι Βέλγοι είναι ποιοτικότατοι και πολύ ικανοί και σίγουρα μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα στη ρεβάνς.

Ο Ονιέντικα, ο οποίος αποβλήθηκε πριν από έξι ημέρες, θα απουσιάσει, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν και οι τραυματίες Μπογιατά, Μέγιερ.

Την ίδια ώρα, ο Τζάκερες κρίνεται αμφίβολος αλλά μοιάζει δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι. Όσον αφορά τη Φιορεντίνα, μόνο ο Σοτίλ θα είναι εκτός για τον Βιτσέντσο Ιταλιάνο λόγω τραυματισμού στην κλείδα, με τους «βιόλα» να ψάχνουν τον δεύτερο σερί τελικό του Conference League.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ (Τουρκία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ