Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια και η υψωμένη γροθιά του Βαγγέλη Μαρινάκη (pics)

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια και η υψωμένη γροθιά του Βαγγέλη Μαρινάκη (pics)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού πανηγύρισε μαζί με τον Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Europa Conference League και με δύο νίκες (2-0 εντός και 4-2 εκτός) προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα, σε ένα ματς που θα γίνει στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τους ποδοσφαιριστές του και τον ηγέτη του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα έσοδα του Ολυμπιακού από την ιστορική πορεία μέχρι τον τελικό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και την τεράστια νίκη των Πειραιωτών απέναντι στην Άστον Βίλα, βρέθηκε στα αποδυτήρια και πανηγύρισε με τον Βάσκο τεχνικό και τους παίκτες του Ολυμπιακού την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Με υψωμένες τις γροθιές, με τον ηγέτη του πειραϊκού συλλόγου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως και όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League

Οι χοροί των ερυθρόλευκων στα αποδυτήρια

 

Η αγκαλιά του Μεντιλίμπαρ στον Ρέτσο

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους Ποντένσε, Ελ Κααμπί και Ροντινέι

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ