O Mεντιλίμπαρ αποθεώθηκε από τους δημοσιογράφους στην συνέντευξη Τύπου μετά την ρεβάνς με την Άστον Βίλα (vid)

O Mεντιλίμπαρ αποθεώθηκε από τους δημοσιογράφους στην συνέντευξη Τύπου μετά την ρεβάνς με την Άστον Βίλα (vid)

Οι δημοσιογράφοι που έδωσαν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League, πρόσφεραν ένα φοβερό standing ovation στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπορεί να βρίσκεται στην χώρα μας μόλις τρεις μήνες ωστόσο έχει καταφέρει να γράψει με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στα βιβλία της ιστορία των ερυθρόλευκων.

Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ο Βάσκος τεχνικός κατάφερε να φέρε τα πάνω-κάτω στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, οδηγώντας τους στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους, μετά τις δύο νίκες επί της Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Αν δεν πιστεύεις στα θαύματα, δεν τα συναντάς

Η αναγνώριση και η αποθέωση που λαμβάνει ο 63χρονος προπονητής είναι καθολική και ασφαλώς τη δικαιούται.

Μάλιστα, ο Μεντιλίμπαρ γνώρισε την αποθέωση από τους δημοσιογράφους στην συνέντευξη Τύπου μετά την ρεβάνς με την Άστον Βίλα, με τους παρευρισκόμενους να σηκώνονται όρθιοι και χαρίζουν ένα φοβερό standing ovation στον προπονητή των ερυθρόλευκων.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Arriving to the post match press conference, Greek journalists give José Luis Mendilibar a standing ovation after leading Olympiakos to a European final
byu/OleoleCholoSimeone insoccer

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ