Τι είπε ο Τερατσάνο ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Τερατσάνο ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό

Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσάνο, μίλησε ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της Serie A και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσάνο, μίλησε ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της Serie A και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον μεγάλο τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό στις 29 Μαΐου, στην ΟΠΑΠ Αρένα.

Ο Ιταλός πορτιέρε, αναφέρθηκε και στον περσινό τελικό, απέναντι στην Γουέστ Χαμ στον οποίο οι Ιταλοί ηττήθηκα και τόνισε πως ο φετινός τελικός θα είναι διαφορετικός, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να είναι πιο έτοιμοι ψυχολογικά.

Διαβάστε επίσης: Conference League: Άλλαξε ονομασία το γήπεδο της ΑΕΚ, για τον τελικό (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο τελικός του Conference;Η αναμονή μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, σε στιγμές ηρεμίας τη νιώθεις ακόμη περισσότερο. Τώρα έχουμε μία σημαντική υποχρέωση στο Κάλιαρι, κατόπιν θα πάμε απευθείας στην Αθήνα για να πάρουμε μέρος σε έναν τελικό που για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός.

Εν τω μεταξύ πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα γιατί αυτό σου δίνει τη βεβαιότητα ότι θα παίξεις και τη νέα σεζόν στην Ευρώπη. Είναι σαφές ότι έχουν ήδη γίνει αναφορές μέσα στην ομάδα για τον τελικό, είναι κάτι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για την πόλη, είναι φυσιολογικό εκεί να υπάρχουν οι περισσότερες σκέψεις.

Μετά τον περυσινό τελικό, ξέρουμε ήδη τι μας περιμένει, αυτό που ζήσαμε πέρυσι από άποψη συναισθήματος θα μας δώσει μία πολύ μεγάλη βοήθεια για τον φετινό τελικό. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα φτάσουμε πιο έτοιμοι, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σύγκριση με πέρυσι. Άλλωστε κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και αυτά που έχουν προηγηθεί, έχουν σχετικά μικρή σημασία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ