Εσπίριτο Σάντο : «Τώρα εστιάζω μόνο στην Έβερτον»

Εσπίριτο Σάντο : «Τώρα εστιάζω μόνο στην Έβερτον»

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα για την ευρωπαϊκή συνέχεια της Γουλβς, εστιάζοντας μόνο στο ματς με τα «ζαχαρωτά».

Η Γουλβς έμαθε σήμερα τον αντίπαλό της στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση πρόκρισης επί του Ολυμπιακού. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο ωστόσο έμεινε προσγειωμένος ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο προπονητής της Γουλβς δεν είπε πολλά πράγματα για την πορεία της ομάδας του στο Γιουρόπα Λιγκ. Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή έχει στο μυαλό του μόνο το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (12/7) κόντρα στην Έβερτον για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε. Αυτό λέει πολλά για όσα κάναμε την προηγούμενη σεζόν και για το πώς έχουμε δουλέψει με όλες αυτές τις προκλήσεις που εμπλέκονται σε όλες αυτές τις διοργανώσεις με μια μικρή ομάδα. Όλα αυτά τα πράγματα μας κάνουν πολύ, πολύ υπερήφανους.

Αλλά, για να δούμε. Όταν έρθει, ας το αντιμετωπίσουμε. Υπάρχουν τόσα πολλά «αν». Μπορεί να είναι αυτό, μπορεί να είναι εκείνο, έτσι είναι πολύ δύσκολο για μένα να απαντήσω και να κάνω μια κανονική αξιολόγηση, διότι τόσα πράγματα μπορούν να συμβούν.

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να πω διότι δεν το έχω σκεφτεί. Τώρα εστιάζω μόνο στην Έβερτον».

Ο Εσπίριτο Σάντο μίλησε επίσης για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και τη διεξαγωγή του στο «Μολινό»:

«Είναι σημαντικό και δίκαιο. Είναι κρίμα που δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, αλλά τουλάχιστον είναι δίκαιο το ότι θα παίξουμε στο σπίτι μας, στο Μολινό» ήταν τα λόγια του 46χρονου τεχνικού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ