Επίσημο: 6 Αυγούστου στις 22:00 το Γουλβς – Ολυμπιακός

Επίσημο: 6 Αυγούστου στις 22:00 το Γουλβς – Ολυμπιακός

Οριστική είναι πλέον η ημερομηνία και η ώρα του επαναληπτικού του Ολυμπιακού στο Μολινό με τη Γουλβς. Στις 6 Αυγούστου στις 22:00 το μεγάλο παιχνίδι.

Πέρασε από… χίλια κύματα, θύμιζε μεσαιοανατολικό ζήτημα, αλλά τελικά επισημοποιήθηκε. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Γουλβς στο Μολινό, στον επαναληπτικό του 1-1 στο Καραϊσκάκη, την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 22:00.

Ένα ματς που καταλήγει τελικά στην έδρα της Γουλβς έπειτα από τις πιέσεις των μεγάλων συλλόγων για να γίνουν οι επαναληπτικοί στις έδρες των ομάδων. Και κυρίως της Μάντσεστερ Σίτι, που δε συζητούσε το ενδεχόμενο να δώσει σε ουδέτερο τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ. Κάπως έτσι η UEFA πήρε την απόφαση να στείλει τις ρεβάνς στις κανονικές έδρες, πριν μαζευτούν οι οχτώ του Champions League και οι οχτώ του Europa League σε μία χώρα για τα Final 8 των διοργανώσεων.

Το ματς του Ολυμπιακού έρχεται ακριβώς δέκα μέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου που θα δώσει με την ΑΕΚ στις 26 Ιουλίου. Και τέσσερις μέρες πριν την έναρξη των προημιτελικών του Europa League στη Γερμανία. Κάτι που σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός φύγει με την πρόκριση από το Μολινό, θα πετάξει από το Γούλβερχάμπτον απευθείας για τη Γερμανία για να λάβει μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Και για να συνεχίσει μια πορεία που θα μετράει περισσότερο από ένα χρόνο. Η ομάδα του Μαρτίνς αγωνίζεται στην Ευρώπη από τις 23 Ιουλίου του 2019. Σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε από το Πλζεν και που θα φτάσει Αύγουστος και θα συνεχίζεται.

Αναλυτικά το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η UEFA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ