Καρεμπέ : «Μετά τη Γουλβς όλα είναι πιθανά» (vid)

Καρεμπέ : «Μετά τη Γουλβς όλα είναι πιθανά» (vid)

Τα λόγια του Κριστιάν Καρεμπέ αμέσως μετά την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ για τον Ολυμπιακό και τις βλέψεις του στο πρωτότυπο Final-8 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κλήρωση των «ερυθρολέυκων» στο Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση που περάσει από τη Γουλβς. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός όλα τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλούς δύσκολους αντιπάλους και έχει αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε μέσα στο Καραϊσκάκης. Φέτος όμως έχει φέρει θετικά αποτελέσματα και εκτός έδρας. Αν καταφέρουμε και περάσουμε τη Γουλβς, τότε νομίζω ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για όλα», τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Με αυτό το νέο φορμάτ του Γιουρόπα Λιγκ πιστεύεις ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τον τίτλο; «Όπως γνωρίζουμε τα παιχνίδια είναι μονά. Με τρία παιχνίδια είσαι στον τελικό. Όλα είναι πιθανά. Σημασία όμως για μένα έχει το πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα, το καλό κλίμα και η βεβαιότητα ότι θα πετύχουμε κάτι καλό».

Τέλος, ο Καρεμπέ σημείωσε: «Πρέπει να δεχτούμε την πραγματικότητα και αυτή δεν είναι άλλη από το πρωτάθλημα και τον τελικό κυπέλλου που προέχουν».

Παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Καρεμπέ: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ