Ο Ολυμπιακός επιστρέφει χρήματα στους οπαδούς του

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει χρήματα στους οπαδούς του

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ενημέρωσε όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς με τη Γουλβς για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν πώς και πώς να μπορέσουν να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια πρόκρισης της αγαπημένης τους ομάδας στους «8» του Europa League και για αυτόν τον λόγο πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν εξασφαλίσει από τις αρχές Μαρτίου εισιτήρια για τον επαναληπτικό με τη Γουλβς.

Εντούτοις, η πανδημία άλλαξε τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Ο κορωνοϊός «έκλεισε» τα γήπεδα σε ολόκληρη την Ευρώπη, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του.

Σήμερα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ενημερώσει όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την αναμέτρηση στο Μολινό για τον τρόπο που θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων τους.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Ερυθρόλευκοι αναφέρουν τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς Γουλβς–Ολυμπιακός, ότι μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους, από Δευτέρα 27/7 έως Παρασκευή 31/7 από τις 10:30 έως 17:30 στην κεντρική είσοδο (VIP) του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ