Νούνο Εσπίριτο Σάντο : «Να συγκεντρωθούμε και να αγωνιστούμε καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Νούνο Εσπίριτο Σάντο : «Να συγκεντρωθούμε και να αγωνιστούμε καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Βελτίωση περιμένει να δει από την ομάδα του ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σε σχέση με την εικόνα των «Λύκων» απέναντι στην Τσέλσι.

Άλλη εικόνα περιμένει από την ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Γουλβς μετά την ήττα από τη Τσέλσι με 2-0 παρόλο που δεν είναι το αποτέλεσμα που περίμενε, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια και την κατάληψη της 7η θέσης μετά το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

«Το να κατακτάς περισσότερους βαθμούς, είναι σημάδι βελτίωσης. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι. Αυτή η σεζόν έχει τα πάνω και τα κάτω, αλλά στο τέλος τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Αυτό πρέπει να τους πιστωθεί και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Πάντα προσπαθείς και ψάχνεις την τελειότητα, η οποία δεν υπάρχει. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό και πρέπει να αγωνιστούμε καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο 46χρονος κόουτς.

Η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την αγγλική ομάδα είναι την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 22:00, ενώ το πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο είχε ισόπαλο (1-1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ