Ολυμπιακός : Στην τελική ευθεία για Γουλβς

Ολυμπιακός : Στην τελική ευθεία για Γουλβς

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του μεγάλου αγώνα με τη Γουλβς την επόμενη Πέμπτη (6/8, 22:00). Οι παίκτες του Μαρτίνς θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Παρασκευής (31/7).

Στη φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια το απόγευμα της Τετάρτης (29/7), ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμος. Πανέτοιμος. Για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στη Γουλβς, την επόμενη Πέμπτη (6/8, 22:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 της Ομόνοιας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, χάρη στα γκολ των Μαντί Καμαρά, Ματιέ Βαλμπουενά και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Με την εμφάνιση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς να στέλνει ισχυρό μήνυμα στους Άγγλους. Ότι στο Μολινό δεν πρόκειται να έχουν ένα ήσυχο βράδυ. Αλλά πως θα πρέπει να… φτύσουν αίμα για να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό και να βρεθούν στο Final 8 του Europa League.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του εν όψει της σπουδαίας αναμέτρησης. Με τον Μαρτίνς να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα. Άπαντες είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού και «ετοιμοπόλεμοι». Και όλοι προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (30/7), με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται ομαλά.

Αύριο, πρωί Παρασκευής (31/7), οι Πειραιώτες θα πραγματοποιήσουν νέα προπόνηση στο Ρέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ