Γουλβς : Ο πιο «καυτός» σέντερ φορ της Ευρώπης περιμένει τον Ολυμπιακό

Γουλβς : Ο πιο «καυτός» σέντερ φορ της Ευρώπης περιμένει τον Ολυμπιακό

Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πόδια του Ραούλ Χιμένεθ, με τη μεταγραφή του να υπολογίζεται στα 80 εκατ. €.

Σε μια εβδομάδα (6/8) ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του στη φετινή σεζόν. Τον επαναληπτικό με την Γουλβς στο «Μολινό», για τη φάση των «16» του Europa League. Απέναντί του θα έχει μία από τις καλύτερες ομάδες της Premier League, με ποδοσφαιριστές που κοστίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια.

Ενα από τα αστέρια της βρετανικής ομάδας είναι ο Ραούλ Χιμένεθ. Ο «μπόμπερ» της ομάδας του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, που έχει κάνει τρομερή χρονιά και έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα στον ευρωπαϊκό Τύπο, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Τσέλσι, Αρσεναλ, αλλά και πολλές ακόμα ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού.

Οι δύο ομάδες που έχουν δείξει πιο «ζεστό» ενδιαφέρον για τον Μεξικανό στράικερ είναι οι Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να δώσουν μάχη μέχρι… εσχάτων, για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού. Ενας στράικερ, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε 53 παιχνίδια, έχοντας 26 γκολ και 10 ασίστ σε 4.313 λεπτά συμμετοχής.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η ιταλική ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει περί τα 80 εκατ. ευρώ για να πείσει την Γουλβς να τον παραχωρήσει. Έναν παίκτη, που απέκτησε η βρετανική ομάδα πέρσι από την Μπενφίκα έναντι 38 εκατ. ευρώ. Από τη στιγμή που πήγε στη Γουλβς η αξία του Ραούλ Χιμένεθ εκτοξεύθηκε και από τα 15 εκατ. € έφτασε στα 40!

Στη Μ. Βρετανία θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από την Γουλβς, με την ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ να ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στους Λύκους για την απόκτησή του. Ο Ισπανός έχει ατζέντη τον γνωστό Ζόρζε Μέντες, που είναι φημισμένος για τα μεγάλα deal.

Πρόκειται για τον πιο «καυτό» επιθετικό της Ευρώπης. Αυτόν για τον οποίο «σφάζονται» οι Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους και που πιθανότατα η μεταγραφή του θα κλείσει πάνω από τα 80 εκατ. €. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γουλβς έχει έτοιμο ήδη τον αντικαταστάτη του, με τους Πορτογάλους να γράφουν για τον Παουλίνιο, που αγωνίζεται στην Μπράγκα. Μάλιστα, οι δύο ομάδες φέρονται να έχουν συμφωνήσει στα 27 εκατ. λίρες και είναι θέμα χρόνου ο Πορτογάλος επιθετικός να μετακομίσει στο Νησί για να γίνει συμπαίκτης του Ντάνιελ Ποντένσε και να αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα των Λύκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ