Μπουχαλάκης : «Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας, πάμε χωρίς άγχος με την Γουλβς»

Μπουχαλάκης : «Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας, πάμε χωρίς άγχος με την Γουλβς»

Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κοντράρουν κάθε αντίπαλο και αυτό θα κάνουν στο ματς με την Γουλβς στην Αγγλία.

Πίστη στις δυνατότητες του Ολυμπιακού έχει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, για το παιχνίδι απέναντι στη Γουλβς και το ενδεχόμενο να προκριθεί η ομάδα του στο Final 8 της Γερμανίας.

«Μετά από αυτό που κάναμε και με την Άρσεναλ δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Σίγουρα έχουμε δύσκολο αποτέλεσμα.

Εξίσου δύσκολο είχαμε και με την Άρσεναλ. Πάμε χωρίς άγχος, να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Να δώσουμε το 200% να κάνουμε ακόμα μία υπέρβαση για να βρισκόμαστε στη Γερμανία», δήλωσε αρχικά στο MEGA ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού.

Αναφορικά με την αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών υποστήριξε: «Δεν έχουμε επίσημο παιχνίδι για 10 μέρες με 2 εβδομάδες. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας είτε μέσα από το φιλικό που δώσαμε είτε μέσω των προπονήσεων για να πάμε πιο έτοιμοι» ενώ ακολούθως, είπε: «Σε τέτοια παιχνίδια όλοι δίνουν το κάτι παραπάνω. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη. Και ο στόχος είναι πολύ μεγάλος.

Αν καταφέρουμε να προκριθούμε κόντρα στη Γουλβς, στη συνέχεια σε ένα παιχνίδι όλα μπορούν να γίνουν. Το σημαντικό να μπούμε από την αρχή δυναμικά και συγκεντρωμένα. Το πιο σημαντικό, για μένα, είναι να κρατήσουμε το μηδέν και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες και γιατί όχι να σκοράρουμε και να καταφέρουμε κάτι δυνατό».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός περάσει τη Γουλβς, τότε οι παίκτες δεν θα κάνουν διακοπές, απάντησε: «Αν περάσουμε, ούτε διακοπές, ούτε τίποτα, δεν μας πειράζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ